vrijdag 2 juli 2010

kado-doosje

Dat is een kaartje, in de vorm van een doosje, dat ik gemaakt heb voor de verjaardag van mijn tweelingszus. Dit weekend vertrek ik naar haar om er gans het weekend te verblijven. Vandaar dat ik dit kaartje er nu al op zet, zodat jullie er ook al kunnen van genieten, hé.

Als het doosje opgemaakt wordt, valt het doosje open, zoals hier op de foto. En zo wordt het doosje een kaartje. Mooi hé. Ik heb er rechtopstaande bloemen ingemaakt van filigraan.


Hier in close up, zodat je het beter kan zien. Ik ben heel blij met de rozen :D. Ik vind ze zelf super mooi. Mijn zus zal ze zeker ook graag zien, daar ben ik van overtuigd.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Karin,

  Dat is gewoonweg super, prachtig!
  Heb er niet genoeg woorden voor.
  Proficiat!

  Groetjes
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig doosje heb je gemaakt zeg!!
  Enne....ik schaam me een beetje, maar ik kom er nu pas eigenlijk achter dat je in belgie woont. En maandag is pas het postkantoor bij ons open. Dus ik kan je kaartje dan pas maandag op de post doen. Ander had ik hem morgen nog eventjes snel op de post gedaan. Ik hoop dat je dit niet al te erg vind?

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo Karin
  die is mooi dat heb je schitterend !!! gedaan hoor ze zal er echt wel blij mee zijn en veel plezier bij je zus
  Groetjes Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo lieve Karin


  Heel fijn gedaan, je mag er zeker fier op zijn;er zal wel veel tijd in gegaan zijn, maar als je iets graag doet ,speelt tijd geen rol hé,

  Fijne tijd en proficiat ook met je Verjaardag

  Jacqueline omaline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo Karin
  waaaauuuw dat is weer superprachtig zeg je kado doosje
  dat is echt heel knap gedaan
  lieve groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Karin,

  Je had vast van Peetje gelezen dat zij het verjaardagenblog niet meer red, maar we willen deze natuurlijk niet verloren laten gaan! Doe je ook weer mee met de nieuwe, met dezelfde groep mensen? Deze staat op: http://kaartje-op-je-verjaardag.blogspot.com/
  Als je mij (wbtenhove@hotmail.com) dan nog een keertje je gegevens zou willen mailen (adres, verjaardag, mail- en blogadres), dan zorg ik dat de lijst helemaal compleet wordt en rondgestuurd wordt. Super bedankt!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen