woensdag 9 maart 2011

tweede award gekregen vandaag


Deze award heb ik gekregen van Karin.
Dank u wel daar voor. Ik ben er ook heel blij mee. Dat is toch een waardering met wat je bezig bent hé.

Ook moet ik 8 dingen over mezelf vertellen. Maar zoals je kan zien op mijn vorig berichtje, heb ik daar ook een lijst moeten geven over mezelf. Ondertussen, is er niets veranderd. Dus de lijst zou hetzelfde zijn. hihi

Aan wie geef ik die door. Wel al diegenen die mijn blog bezoeken mogen hem meenemen. Graag had ik wel een berichtje ontvangen van jullie als je hem meeneemt.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Karin
  Dankjewel voor de 2 mooie awards. Ik ben op dit moment al bij mijn ouders en zag net je berichtje. Nogmaals dankjewel en een lieve groet van mij.
  LIEFS Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Karin
  ik wil je even bedanken voor de mooie awards het is te gek nogmaals dank
  Groetjes Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Karin,
  Dank je wel voor je award!!
  Lieve groetjes, Frouwkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Karin,

  Van harte gefeliciteerd met je awards en wat ontzettend lief dat je ze aan mij door geeft, ik voel me zeer vereerd!! Dankjewel! Ik ben alleen helaas wel gestopt met het plaatsen op m'n blog, vooral omdat ik het altijd zo lastig kiezen vind aan wie het door te geven, ben slecht in kiezen, hi hi, en iedereen verdient hem! Ik hoop dat je het niet erg vindt.
  Ik wil je ook nog even super bedanken voor je ontzettend lieve berichtje!!! Wat een super compliment dat je mijn kaarten zo in de winkel zou kopen!! Wauw, ik voelde me helemaal trots toen ik dat las!! Zou je het leuk vinden als ik een kaartje voor jou zou maken en naar je toe stuur? Kun je me dan je adres mailen? Geef me eventjes tijd, ben een beetje druk nu even, maar ik zou het erg leuk vinden om te doen, als jij dat ook leuk zou vinden!!
  Voor nu vast een heel fijn weekend gewenst!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Karin,

  Fijn te horen dat het kaartje al aangekomen is en ook dat je hem leuk vond! Heel graag gedaan! Bedankt voor je altijd leuke reacties!

  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen